Co koupit pod stromeček?

 

Bim, bác, je to skoro tady. Patříte mezi ty, kteří se těší nebo děsí?

DSC_0631

Ano, myslím Vánoce.Abychom náhodou nezapomněli utratit všechny své úspory za dárky, prodejní řetězce nám to pro jistotu včas připomínají vánočními dekoracemi, čokoládovými Mikuláši a adventními kalendáři, i když pomalu ještě běháme v šortkách a nátělníku. Děti začínají psát dopis pro Ježíška, aby náhodou něco nezapomněly a každý den mohly připsat další a další přání, než bude "uzávěrka". Je to tak, Vánoce už ťukají na dveře, tak co to letos vzít od podlahy a ušetřit si drahocenné nervy.

Pokud necháte nakupování dárků na poslední chvíli, v nátlaku davu obdarujete svého drahého určitě trenýrkami, pyžamem, některé z vás parfémem. Určitě se mu tyhle dárky budou hodit, všechny ponožky má prošoupané, s dírou na palci a ani obracení už nepomáhá, trenýrky děravé a určitě i "proprděné", ale nepotěšila by ho víc změna? Jednou dárek, který není jen praktický. No ták, dámy, buďte trošku originální a vystupte ze stereotypu. Rozmazlujte své muže. K těm potřebným dárkům pořiďte i něco nového, co ho jistě potěší a nemusí to být nutně Ferrari.

Pánové? A co naše drahé ženy? Co asi dostanou k Vánocům? Pro změnu a po sté -PARFÉM, tím přece nic nezkazím, říkáte si. Každý rok zaútočí na parfumérky armáda mužů bez fantazie a ona omamná tekutina s nápisem Chanel překoná na okamžik i prodeje zlatavého moku z Plzně. Tolik vůní, až z toho mají pánové nos jako Bloodhound a ani všudypřítomné dózy s kávou vám nepomáhají vybrat ideální vůni. Dalším obvyklým dárkem je prádlo, šperky, zlato stříbro a drahé kameny. No jistě, vaše žena bude asi raději, než kdyby to byla nevkusná noční košile z Takka, ale už zase? Měl jsi na to drahoušku rok a nenapadlo tě nic lepšího?

 

Přátelé, odvažte se a buďte jednou originální.

Víte jaká je výhoda dřevěných doplňků? Nevíte? Já vám to tedy prozradím. No přece to, že každý je jiný a originální. Ano je to "jen" dřevo, ale bystré oko vidí rozdíly a vnímá krásu přírodní kresby, a ta vůůně.

Motýlky mají možná stejný tvar a velikost, ale dřevo je krásné v tom, že na každém kousku je jiné, má jinou kresbu, odstín, občas decentní suk. Jedinečnosti dosáhnete i tím, že si dle svého vkusu vybere stužku a jako třešničku na dortu, můžete přidat i gravírování, třeba v podobě monogramu vaší drahé polovičky. Abychom jedinečnost motýlku ještě více podtrhli, sladíme vám i barvu zapínání se stužkou. Prostě vše do detailu.
 
Těm, kteří neradi chodí v košili na slušňáka se bude určitě líbit korálkový náramek,
které vyrábíme i se super kovovými doplňky v podobě korunek, křížků nebo symbolu přátelství.

Pánové říkáte si, no jo pro chlapa motýlek, ale co dám té mojí kopretině? Nezoufejte, i pro dámy něco máme. Jak už bylo jednou zmíněno, každou ženu potěší nějaký ten šperk. A co takhle zkusit dřevěné náušnice, trendy korálkový náramek, nebo krásný doplněk pro její kabát, sako nebo kabelku v podobě dřevěné brože?

 

Kdo chce zažít soulož boží, obdaruje ženu broží.

 

Vážně, je to tak jak čtete.

Jestli si teď pánové říkáte, že tohle je dobrý nápad a rozzářili se vám oči, ale děsně neradi balíte dárky, tak můžete být v klidu. Všechny naše produkty jsou baleny v dárkových krabičkách, takže si s balením dárku nemusíte vůbec lámat hlavu. Stačí přidat mašličku.

Pokud chcete, aby k vám ladili i vaší svišti, tak jste na správné adrese. Pro chlapce vyrábíme motýlky v dětské velikosti a slečny určitě budou dělat rády parádu s krásnou broží.
Každý chce druhé potěšit a překvapit. Ty samé dárky zase další rok opravdu nepřekvapí. A proto má rada zní: buďte originální a nenechte se strhnout davem ke stereotypu.

Díky všem, co to dočetli až do konce, pokud budete chtít s čímkoli poradit, stačí napsat zprávu, mějte se krásně. 

Zpět do obchodu